A horgászat megkerülhetetlen része hazánk történelmének és kultúrájának, de nemcsak múltja jelentős, hiszen ma is meghatározó szerepet tölt be a társadalmunkban. A horgászszenvedély tömegeket ejt rabul, idén szeptemberig a horgászszervezetek nyilvántartása szerint mintegy 700 ezren váltották ki engedélyüket. A regisztrált horgászok száma 135 ezer fővel több, mint egy évvel ezelőtt.

ORSZÁGOS HORGÁSZREND Érvényes: 2021. január 1-től a 2021. horgászévre valamennyi, a MOHOSZ szervezeti rendszerébe tartozó horgászszervezet által horgászati célra hasznosított halgazdálkodási vízterületre, külön kikötés hiányában a helyi horgászrendek szabályozásával együttesen.

Lassan véget ér ez az emlékezetes év, de még előtte újra itt a fenyőillatú Szenteste, a most még szűkebb családi körben, még csendesebben eltöltendő karácsony. Most kicsit megállva megpihenhetünk szeretteink körében és a szeretetükből erőt is gyűjthetünk a következő évhez, a ránk váró újabb kihívásokhoz. Igen, hamarosan egy rendkívüli esztendőt is zárunk, egy olyan évet, melyet számunkra a kétségek és a lehetőségek is jól jellemeztek.