A MOHOSZ 2022. szeptember 16–18-án a Lukácsháza és Kőszeg között található Abért-tavon rendezte meg a VII. Method Feeder Országos Bajnokság döntőjét.

Kilenc elő- és három középdöntő előzte meg a döntőt, ahol végül negyven versenyző küzdhetett meg a magyar bajnoki címért és a ranglistapontokért. Az időjárás – eső, szél és hideg – eléggé megnehezítette a halfogást. A háromfordulós döntőn mindezek ellenére nem volt panasz a fogásra, többekkel is előfordult, hogy a haltartókban maximum tárolható 20 kg-nyi halat pár kilóval megfejelve értékes pontokat veszítettek. Néhány versenyzőnek még egy harmadik haltartóra is szüksége volt. A sláger a csemegekukorica és a szénhidrátalapú etetőanyag volt. Rendkívül szoros küzdelemben végül Szabó Bence szerezte meg a magyar bajnoki címet. Pontegyenlőséggel, de jobb fogott súllyal került a vándorserleg Bencéhez, amit a tavalyi bajnoktól, Bakó Pétertől vehetett át, aki most ezüstérmes lett, csupán néhány kilóval lemaradva Bence mögött. A harmadik helyet szenzációs horgászattal (1-2-1 pont) Balog Áron szerezte meg, aki a középdöntőből hozott 11 pontjához mindössze négyet gyűjtött. A ranglistapontok kiértékelése jelenleg is folyik, egy kis türelmet kérünk a résztvevőktől.

Részletes eredmények: https://ranglista.mohosz.hu/public/versenyeredmeny?vid=670&fbclid=IwAR3eg3oKfRazA2N5KomlmtZ27TTbEbvrGIAaGlxiMHDN7bXNUvtVjQ3CH1Y

Fotók: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5103981179707541&type=3

Videó a versenyről: https://youtu.be/du_hd5FStQQ

VII method ob 1 2

VII method ob 1 3

VII method ob 1

VII method ob 1 1