Szegeden 61 versenyző húzta ma ki a rajthelyét. Az 55-65 év közötti korosztályból a Mastres kategória versenyzői, a 65-75 évesek, azaz a korábban születettek ((Veterán) kategória képviselői, és a Mozgáskorlátozott versenyzők is ma kezdték meg hat fordulós országos bajnokságukat.

VET MAST MLS OB 14 

Véget ért Szegeden a XVIII. Veterán–IV. Masters–XIV. Mozgáslkorlátozott OB első három fordulója. Rengeteg hal akadt horogra, szinte minden távon lehetett fogni a pontyokat.

A XVIII. Veterán OB 1.–3. fordulóját Varga József (3 pont) nyerte, második lett Jónás György (6 pont), harmadik Czakó János (10,5 pont).

XVIII. Veterán OB 1.–3. forduló eredményei

VET MAST MLS OB 1 3.ford 5

A IV. Masters OB 1.–3. fordulójának végeredménye nagyon szoros lett. A versenyt Lengyel István nyerte 5 ponttal, a második helyen Ambrus Tibor végzett 6 ponttal, a dobogó harmadik fokára Faragó Róbert állhatott fel 7 ponttal. A sorrendben következő versenyzők is egy-egy pontos lemaradással várhatják a következő fordulókat.

IV. Masters OB 1.–3. forduló eredményei

VET MAST MLS OB 1 3.ford 6

A XIV. Mozgáskorlátozott OB 1.–3. fordulóján már nagyobb pontkülönbségek voltak. A versenyt ifj. Gurisatti GYula nyerte 5 ponttal, második lett Jámbor János 9 ponttal, a harmadik helyen Csala Tibor végzett 13 ponttal. Gratulálunk minden versenyzőnek!

XIV. Mozgáskorlátozott OB 1.–3. forduló eredményei

VET MAST MLS OB 1 3.ford 1 

VET MAST MLS OB 1 3.ford 4

Folytatás augusztusban!

2020. Július 4. 2. forduló eredményei:

Veterán

Masters

 Mozgáskorlátozott

 

VET MAST MLS OB 2 

Ez a bajnokság a pontyokról szól. Az csak a kérdés, hogy ki tud belőlük sokat, vagy nagyon sokat fogni. Rakós, vagy matchbot? Szinte mindegy. ezzel is, azzal is lehet fogni. A versenyzők a jobb egyedsúlyra keresik a megoldást, azaz hogyan lehet a sok-sok potyka közül a darabosabbakat kiszelektálni. Az etetőanyag és a csali egyszerű. Kukorica különböző formában, és mennyiségben. Ma egy vihar miatt meg kellett szakítani a versenyt, de egy óra múltán már lehetett is folytatni, elvonultak a fellegek.