Amit az I. Method feeder Klubcsapat Országos Bajnokságon a Maros Feeder Team produkált, az pestiesen szólva, „nem semmi“.  Rajt-cél győzelmet aratva, mindössze 21 pontot gyűjtve zsebelhették be a bajnoki címet.

 

Ha az egyéni rangsort nézzük, az első négy helyen a csapat tagjai állnak. Arató Soma Gergely 4 pontot, Erdei Attila szintúgy négyet, Bakó Péter 6, és Bodzsár Norbert Márk 7 pontot szerzett a három forduló során. Mindegy volt számukra a hely, a sorsolás, mindenhonnan előkelő helyezéssel álltak fel a húsz fős szektorokban.

I.METHODKLUBOB2 7

I.METHODKLUBOB2 1 5

I.METHODKLUBOB2 1 1

I.METHODKLUBOB2 1 3

I.METHODKLUBOB2 1

Valamit nagyon eltaláltak. A másdoik fordulóban már úgy ellptek a mezőnytől, hogy igazából a második és harmadik hely kérdése várt csak eldöntésre. A Novák Feeder Team fiatal csapata (Tolnai Bálint, Németh Bálint, Németh Dénes) Novák János vezetésével mindhárom forduló után meg tudta őrizni második helyét, a TopMix-Preston Feeder Team (Papp József, Papp Zoltán, Jerabek Antal, Varga János) előtt.

I.METHODKLUBOB2 1 9

I.METHODKLUBOB2 1 12

Említést érdemel még a Haldorádó Feeder Team, akik ugyan nem állhatnak fel a dobogóra, de küzdésből jelesre vizsgáztak. Az első két forduló gyönge szereplése után a harmadik fordulóra is ugyanazzal a győzni akarással ültek le, mintha csak kezdődne a verseny, és a „sírból“ hozták vissza a meccset. A negyedik hely lehet, hogy a csapat számára nem a vágyott dobogó, de példát mutattak abból, hogy egy versenyt soha sem szabad feladni, és az utolsó fordulóban is nagyot lehet javítani.

I.METHODKLUBOB2 1 10

A húsz csapat küzdelme most véget ért, országos bajnoksághoz méltó volt a szereplés és a szervezés is. Előbbiért köszönet a résztvevő csapatoknak, utóbbiért pedig a Nagybajom és Vidéke Horgászegyesületnek és a Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetségének. A szervezőknek, szektorbíróknak, mérlegelőknek is köszönjük a munkájukat.

I.METHODKLUBOB 13

Jövőre találkozzunk a II. Method Feeder Klubcsapat OB-n! 

I. Method Feeder Klubcsapat OB eredmények

I. Method Feeder Klubcsapat OB Egyéni eredmények

Fotóalbum