A verseny 2024. június 2-án, a mohácsi Dunán pont egy nagy árhullám kezdetén került megrendezésre. Bár a folyamatosan áradó folyó jócskán feladta a leckét a versenyzők számára, mégis szép fogások születtek.

A harmadik elődöntő fő támogatója a Pure Fishing Magyarország, amely az első helyezettnek 300 000 Ft, a másodiknak 200 000 Ft, a harmadik helyezettnek pedig 100 000 Ft értékű tárgynyereményekből álló csomagot ajánlott fel. Az erősen áradó folyóban a csapatok többsége a balinozás mellett tette le a voksát. Voltak, akik csorogva, mások egyhelyben állva kergették az őnöket. Mivel eléggé zavaros volt a víz, így a legtöbben élénk színű wobblereket használtak.

001_csperget.jpg

Szarka-Kovács Tamás és Szilágyi Zoltán (Fishing Republic) a versenysorozat korábbi dobogós helyezései után megmutatták, hogy a balinos csorgós horgászatban is otthon érzik magukat, így ők lettek a 3. elődöntő győztesei. Második helyen végzett Fejes András Péter és Hipszki Róbert (Fejes+1), majd őket követte a képzeletbeli dobogó legalsó fokán Kovács Károly és Lakatos Zoltán Attila (KaZo team).

006_csperget.jpg

A verseny nem jöhetett volna létre a Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége, a Halfogók Baráti Köre Egyesület és a Busó Fishing nélkül, akiknek köszönjük a színvonalas szervezést.
Eredmények:
https://ranglista.mohosz.hu/public/versenyeredmeny?vid=1038