A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) hazánk legnagyobb hálózatos civil szervezete, egyben az Agrárminisztérium stratégiai partnereként a 2013. évi CII. törvényben meghatározott egyes állami feladatok, mint közfeladatok ellátására kijelölt ügyviteli szervezet.

A MOHOSZ szerteágazó érdekvédelmi és érdekképviseleti, halgazdálkodási és horgászturisztikai szolgáltatási, koordinációs és ellenőrzési, továbbá országos sportági szakszövetségi és kiadói tevékenységet is ellát a több, mint 1200 horgászszervezet munkáját és a több, mint 700 000 horgász szabadidős- és sporttevékenységét támogatva. Dinamikusan fejlődő, a feladatellátásban bővülő szer- vezetünk stratégiai és ügyviteli céljai megvalósításához olyan munkatársakat keres, akik motiváltak a közös sikerben és képesek is a fejlődésre egy változatos szakmai kihívásokat jelentő, minőségi munkahelyi környezetben.

Az Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központ (OHSZK) (1124 Budapest, Korompai utca 17.) pályázatot hirdet budapesti munkavégzéssel

jogi szakügyintéző/osztályvezető

munkakör betöltésére.

FELADAT: aktív részvétel a napi működésben, ügyviteli irányításban és belső szabályozásban, jogi szakfeladat-el- látás biztosítása, együttműködve a támogató ügyvédi iro- dával, koordinációs, HR feladatellátás támogatása, önálló feladat- és felelősségi portfólióval, folyamatos kapcsolat- tartás a horgászszervezetekkel, a szakhatóságokkal és felügyeleti szervekkel, valamint a szakmai partnerekkel. ELVÁRÁS: jogász végzettség, erkölcsi bizonyítvány, emelt szintű informatikai felhasználói ismeretek, precizi- tás, önállóság, jó kapcsolatteremtő képesség, mobilitás, B kategóriás jogosítvány.

Az Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központ (OHSZK) (1124 Budapest, Korompai utca 17.) pályázatot hirdet budapesti munkavégzéssel

ifjúsági és oktatási referens

munkakör betöltésére.

FELADAT: aktív részvétel a napi működésben, ügyviteli munkában és programszervezésben, központi ifjúsági, után- pótlás-nevelési és oktatási feladatok ellátása, együttműköd- ve az országos szakbizottsággal, területi pályázati manage- ment, önálló feladat- és felelősségi portfólióval – folyamatos kapcsolattartás a horgászszervezetekkel, a szakhatóságokkal és felügyeleti szervekkel, valamint a szakmai partnerekkel. ELVÁRÁS: humán- vagy közgazdasági területen szerzett diploma, erkölcsi bizonyítvány, emelt szintű informatikai felhasználói ismeretek, precizitás, önállóság, jó kapcsolatte- remtő képesség, mobilitás, B kategóriás jogosítvány.

Az Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központ (OHSZK) (1124 Budapest, Korompai utca 17.) pályázatot hirdet budapesti munkavégzéssel

igazgatásszervezési szakügyintéző/sajtóreferens

munkakör betöltésére.

FELADAT: aktív részvétel a napi működésben, ügyvi- teli munkában és a szervezeti koordinációban, központi ügyvitel- és programszervezési, PR feladatok ellátása, együttműködve a szakterületi vezetőkkel, feladat- és prog- ram-management, önálló feladat- és felelősségi portfólióval

– folyamatos kapcsolattartás a horgászokkal, a horgászszer- vezetekkel, valamint a szakmai partnerekkel, médiumokkal. ELVÁRÁS: humán- vagy közgazdasági területen szerzett diploma, erkölcsi bizonyítvány, emelt szintű informatikai felhasználói ismeretek, precizitás, önállóság, jó kapcsolatte- remtő képesség, mobilitás, B kategóriás jogosítvány.

ELŐNYT JELENT: – releváns szakmai tapasztalat, kiegészítő képzettség – tárgyalóképes nyelvtudás – a horgászat, a szabadidősportok szeretete. AMIT KÍNÁLUNK: – jól felszerelt, központi helyen fekvő budai irodában történő rugalmas munkavégzés – szakmai fejlődés, képzés támogatása – hosszú távú, stabil munkahely, jó munkahelyi közösség. JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK: – fényképes önéletrajz (csatolva a végzettséget igazoló okiratok másolatai) – motivációs levéllel (benne a nettó fizetési igény és a lehetséges belépési idő megjelölése) – a jelentkezés 2021. december 10-ig küldhető be a titkarsag [KUKAC] mohosz [PONT] hu e-mail-címre, az elbírálás december 20-ig történik meg.

További információ: Csizmár Erika +36 70 685 9135

A MOHOSZ OHSZK fenntartja a jogot a pályázat indokolás nélküli érvénytelenítésére. Az elbírálás a jelentkezés utáni személyi kiválasztás esetében egyeztetett időpontban történő személyes meghallgatással, ennek keretében a kompetenciák, szakmai ismeretek közös, interaktív feltérképezésével történik.