Megjelent a Magyar Horgász októberi száma. Ízelítő a tartalomból:
Szövetségi hírek Eszközbeszerzési pályázatok 6
Bokor Károly Rablások helyén  10

Energo Team iBite – A fény az éjszakában 14

Sötét percek tanúi lehetünk. Azazhogy mégsem, hiszen az iBite-segítségével megvilágosodik az éjszakai feederezés lámpa és világítópatron nélkül is. A ledes feederspiccek jól jelzik a kapást a sötétben, az elem  és a led stabilan illeszkedik a botspicchez. Egyszerű a kezelése, és az Energofish kft által forgalmazott saját márkás botok közül többféléhez is gyártanak már a világító spiccekből. A többi már csak az éjszakai halakon múlik.
Haraszkó Csaba Nádzabálókra hangolva  20
IFJÚSÁGI OLDAL  24
Walter Tamás Petivel a Dunán  26

Walter Tamás ezúttal nem horgászik. Egy dunai pecára kísérte el a hazai horgászsport egyik legnagyobb tehetségét a 18 éves Bakó Pétert, vagy ahogy a vízparton gyerekkora óra hívják Petikét.  A már is háromszoros világbajnok fiú  pályaképe rajzolódik ki előttünk és egy dunai horgászaton kedvenc Manta botjaival be is mutatja hogyan kell eredményesen feederezni kedvenc horgászvizén. Dévérek márnák szilvaorrúak paducok sorakoznak a horgán.
Farkas Csaba Méretes szerencse 31
Szarvas Zoltán A kősüllő megtanít jigelni 32
IFJÚSÁGI OLDAL  36
Hamvasi Miklós Egy tökéletes hétvége...  38
Erdei Attila A nagy teszthorgászat  42
Pecatúra Verseny és együttműködés...  45
Carp Zoom Team Balinok nyomában  46

Balinok nyomába eredt Hodula Tamás a CarpZoom teszthorgásza. Az Őnökön kívül azonban sikeres csalikra is szüksége van az eredményes horgsznak. Közülük a PredatorZ kínálatából három fogós fajószág mutatkozik be ezúttal. A lassan süllyedő Chub, a partszéli balinokat kapásra ingerlő Z-shad és az Oplus Variant-Cavarly amely a mélyebb rétegek átfésüléséhez ajánlott  wobbler sok izagalmas horgászpercet ígér a pergetőknek.
Gégény Viktor Visszatérés a szentélybe  50
F&H Tévéműsor 54
OVHB Bronzcsatorna  56
OVHB Fel a cipőkkel! 59
OVHB Bajnoki triplázás  62
OVHB Mesterek és örökifjak 64
OVHB A megoldás kulcsa  67
EPBC Team Versenycsúcsok magyar győzelemmel  70
Média Kupa Maconkán tizedszer  72
Végh Tamás Harmadikok lettünk  74
Timár Mix Timár Mix a sodrásban 76

A folyóvízi horgászat varázsát a titokzatossága adja, előre sosem tudhatjuk mi akad majd a horogra. Ahhoz persze, hogy valami is akadjon megfelelő, direkt folyóvízre készített, kiváló minőségű etetőanyagok is szükségesek. Jól tudja ezt a Timár Mix csapat is, és ez alkalommal a folyóvízi paletta számos tagját be is mutatják az olvasónak segítve a választást az akár kétkilós dévérek megfogásához hobbipecánál és verseny körülmények között is. 
Danicsek Fanni, Pintér László Gyermekkorom helyszínén 80
Retropeca Megsárgult örökzöldek  83
Dovit Team Feederezés a Kiskunsági-csatornán 84

A Kiskunsági (öntöző) főcsatorna egyes szakaszai igazi vadvíznek számítanak ma is a horgászok között, és valljuk be a halak is jobban kedvelik a csendesebb eldugott részeket a lehorgászott szakaszoknál. Egy tipikus vadvízi feederezés történetén át sok jó módszer, hasznos tanács bontakozik ki a Dovit teszthorgászának, Porkoláb Tamásnak a segítségével. Sokmagvas, kendermagos és pörköltes etetőanyagok keveréke segít abban, hogy a törpeharcsák helyett pontyok és keszegek serege sorakozzon előttünk.
Farkas Csaba Halkutatás új keretek között 86
Kovács Zsigmond Műléggyel csukára  88
Fesztóry Sándor Sokadszor a kormoránokról  90
Széll Tamás Lappföldi vadonban 1.  92
KIRAKATNÉZŐ 1.   95
Monos Tibor Domolykók között  96
KIRAKATNÉZŐ 2.   99
REKORDFOGÁSOK  102
APRÓHIRDETÉSEK 104
KONYHA  105
KERESZTREJTVÉNY  106