Megjelent a Magyar Horgász decemberi száma, ízelítő a tartalomból:

 MAGYAR HORGÁSZ 2023-As ELŐFIZETŐI AKCIÓ! A NYEREMÉNYEK összértéke több mint 3 000 000 Ft!

MAHOR2212_digital_Page_002.jpg


Sztahovits Péter Töklevelem jött 12

MAHOR2212_digital_Page_012.jpg
Méghozzá több is! Például az elsőben egy szíves invitálásról esett szó egy hamisítatlanul vad, növényzettel alaposan benőtt csukás vízre. A vízfelület zömét töklevél borítja, ami alatt kapitális csukák is lapulnak. Erre a meghívásra csak egyetlen válaszom lehetett: Tök jó, megyek!

Timár Mix Mitől elit az Elite? 16

MAHOR2212_digital_Page_016.jpg
A legtöbb gyártó – de a nagyobbak biztosan – hosszú évek tapasztalatait, alapanyagismeretét használják fel az általuk vélt lehető legjobb vagy legjobban alkalmazható keverékek megalkotására. Egy-egy etetőanyag mögött már piacra kerülése előtt is több tíz, de leginkább több száz horgászattal töltött óra van, így mire a boltok polcaira kerül egy termék, addigra szinte minden negatív vagy nemkívánatos tulajdonság kijavításra került.

Farkas Csaba Csukák, süllők és társaik 22

MAHOR2212_digital_Page_022.jpg
A Dél-Alföld vizei bővelkednek téli ragadozóhalas lehetőségekben – csak győzze kiválasztani az ember, hogy hova megy és mit akar fogni. Összeállításunkban Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun és Békés megyék vízterületeit mutatjuk be ebből a szempontból.

Energo Team Ajándékötletek pontyhorgászoknak 26

MAHOR2212_digital_Page_026.jpg
Közeleg a karácsony, így eljött az ideje ajándék után nézni. Ennek kapcsán kaptam azt a megkeresést, hogy eddigi tapasztalataim alapján állítsak össze egy néhány termékből álló listát ötletet adva azoknak, akik szeretnék meglepni hozzátartozóikat/barátaikat a pontyhorgászatban használt termékeink egyikével.

Szarvas Zoltán Évzárás süllőkkel 40

MAHOR2212_digital_Page_040.jpg
A december már az a hónap, amikor sok horgásztársunk inkább a szoba melegében nézegeti a szép nyári horgászfotókat. Szerintem viszont a plasztikcsalis folyóvízi pergetés egyik legeredményesebb időszaka, amikor szép süllőkkel találkozhat az agilis pergetőhorgász.

Dovit Team Methodozás lehűlt vizeken 48

MAHOR2212_digital_Page_048.jpg
Túlzás nélkül ki merem jelenteni, hogy pontyra egész évben eredményesen horgászhatunk. Sokan október, november környékén szögre akasztják a horgászfelszerelésüket, pedig minden beszerezhető a horgászboltokban, hogy a leghidegebb napokon is kényelmesen érezzük magunkat a vízparton.

Varga Vilmos Dokkpeca 88

MAHOR2212_digital_Page_088.jpg
Amikor a barátaimmal az Azori-szigeteken jártunk egy big game túrán, szinte minden nap eltöltöttünk egy-két órát a dokkokban apróbb halakra horgászva.