Többnyire borongós, hideg idő volt a múlt héten, csak a hétvégén javult némileg az idő.

A békés halfajokra horgászóknak leginkább keszegeket sikerült csipegetni, de az évszaknak megfelelően már csak kevesen próbálkoztak ilyen módszerekkel.
A ragadozók rapszodikusan táplálkoztak, egy-egy napot leszámítva gyenge eredmények jellemezték a hetet. Csukából 2 kiló körüli volt a legnagyobb kifogott példány, süllőből 50-60 deka volt az átlagsúly, csak elvétve akadt néhány 1-1,5 kilós egyed.
A héten is volt haltelepítés, melynek keretében a hatályos halgazdálkodási tervből még hiányzó mintegy 15 mázsa kétnyaras ponty, valamint 1000 darab növendék süllő került telepítésre a tó északi és déli oldalán.
A halgazdálkodási terven felül – kvázi kísérleti jelleggel – további 1100 kilogramm vegyes korosztályú és faji összetételű keszeg is kihelyezésre került.
A tervek szerint – ha az időjárás is engedi – a betelepítésre váró növendékcsukák is hamarosan megérkeznek új élőhelyükre, a Velencei-tóba. A telepítés várható időpontját a megszokott módon előre jelezni fogjuk, azonban a kihelyezés nem partról, hanem a faji sajátosságokat figyelembe véve csónakból – lehetőség szerint egyesével – fog zajlani.